Vilkår

Priser og betaling

Alle priser er inkl. dansk moms. (25%)

Vi tager forbehold for udsolgte varer samt tryk- og prisfejl.

Du kan betale med MobilePay, Visa og Mastercard.

Vi tilbyder i øvrigt betaling med EAN så offentlige institutioner og virksomheder kan handle med EAN fakturering.

Forsendelse

Vi sender pt. kun i Danmark og med PostNord eller DAO.
Køber du for mere end 500 kr. kan du vælge fri fragt med DAO pakkeshop.

PostNord brev: Små strygestof ark og strygemotiver kan sendes som almindeligt brev – leveringstid op til 5 hverdage og for egen risiko.
DAO Direkte eller til pakkeshop: Forsikret og sporbar via Track & Trace. Leveringstid 2-4 hverdage.

Vi anbefaler til hver en tid at vælge DAO, som er inkl. tracking og forsikring. Men vi har forståelse for, at det kan være irriterende, at skulle betale mere i porto end for selve varen, så ved små forsendelser, kan det give mening at vælge PostNord brev. Men vær opmærksom på, at det kan tage lang tid, og at det er på egen risiko, hvis brevet forsvinder.

Alle portopriser er inklusive moms jævnfør dansk lovgivning.

Farvegengivelse

Farverne er gengivet så nøjagtigt, som det er muligt at gøre online. Vi kan ikke garantere en præcis overensstemmelse mellem farver på hjemmesiden og produktets faktiske farve. Farverne kan ændre sig, afhængig af skærmopløsning og indstillinger, og bør derfor ikke anses for at være helt nøjagtige.

Størrelse og antal

Størrelser kan afvige med et par mm og antallet af rhinsten kan variere med +-5%. Vi bestræber os dog altid på at tippe vægtskålen til kundens fordel.

Fortrydelsesret og reklamation

I overensstemmelse med købeloven har du 14 dages fortrydelsesret.
Hvis en vare skal returneres, skal den indleveres på posthuset senest 14 dage fra modtagelse af varen. Vedlæg en kopi af fakturaen med pakken og skriv reg.nr. og kontonr. på den konto, som pengene skal til bageføres til. Husk også tydeligt at gøre opmærksom på, at du ønsker at bruge din fortrydelsesret.

Vær opmærksom på at fortrydelsesretten IKKE gælder på varer, der er specielt fremstillet til dig (varer der kræver udskæring). Det betyder i praksis, at det kun er strygestof ark samt rhinsten og rhinstensmotiver, der er fortrydelsesret på.

På alle varer er der 2 års reklamationsret. Reklamation dækker ikke almindelig slitage samt forkert behandling af varen (fx hvis strygemærker eller rhinsten falder af, fordi de ikke er strøget ordentligt på eller er vasket/tumblet forkert).

Tjek dine varer igennem for produktionsfejl/trykfejl, inden du stryger dem på – varer må under ingen omstændigheder tages i brug før reklamationen er færdigbehandlet.

Du skal selv afholde alle omkostninger i forbindelse med returnering af varer, og det anbefales at sende varen retur med tracking og kvittering.

Før du sender varer retur, bedes du sende en email til info@strygestof-sten.dk, hvori du beskriver problemet (gerne med billeder), så vi kan finde en løsning på problemet.

Varer returneres til:

Strygestof & Sten
Gammel Skolevej 8
5550 Langeskov