Om Strygestof & Sten

I Strygestof & Sten går vi meget op i at tilbyde vores kunder den bedste kvalitet. Derfor forhandler vi primært OEKO-TEX certificeret strygestof, som ikke afgiver giftige dampe, hverken når det bliver strøget på tøjet, eller når tøjet bliver vasket.

Strygestof & Sten er opstået som en reaktion på “brug og smid væk”-kulturen, der sammen med samfundets insisteren på at  vækst er et mål i sig selv, har fået os til at slå bremserne i og fokusere på det nære. Det man kan lave selv, det man kan genbruge og det som er bæredygtigt.

Strygestof er en nem og billig måde, at forlænge tøjets levetid på – det kan bruges til at dække over lapper og pletter, og det kan forny tøjets udtryk, hvis tiden er løbet fra det.

Strygestof er også en god måde at udvide mulighederne for hobbysyersker, der selv syer familiens tøj og gerne vil tilføje størrelsesmærker, vaskeanvisninger eller navnemærker eller peppe det op med forskellige motiver.

Vi sælger et udvalg af færdige motiver i webshoppen, men du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har specielle ønsker til et personligt motiv.

De bedste hilsner

Strygestof & Sten

Gammel Skolevej 8

5550 Langeskov

 

E-mail: info@strygestof-sten.dk

CVR nr:  39237253